Šokoladiniai keksiukai
Sudėtis
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 12 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 12 valgomieji šaukštai miltų
  • 3 kiaušiniai
  • 9 valgomieji šaukštai Floriol saulėgrąžų aliejaus

Šokoladiniai keksiukai

  1. Kiaušiniai suplakami su cukrumi.
  2. Įpilama pieno, įberiama miltų, kepimo miltelių, aliejaus ir kakavos.
  3. Viskas sumaišoma ir supilama į formeles (tai, kad keksiukai iškils, tešlos į formelę įdėti reikia nedaug).
  4. Kepama 200 °C 20 min.

Jeigu nesuvalgysite dar šiltų, ataušusius galima apibarstyti cukraus pudra.