Pavasarinės salotos su jaunomis dilgėlėmis
Sudėtis
- Sauja jaunų, dar nežydėjusių dilgėlių
- Žirnių daigai
- Sėjamoji pipirnė
- Feta sūris
- Krapai, svogūnų laiškai
- Druskos, pipirų pagal skonį
- Citrinų sultys
- Kuris nors Floriol prieskoninių augalų aliejus
Pavasarinės salotos su jaunomis dilgėlėmis
- Jaunoms dilgėlėms nuskinami lapeliai. 60 ºC karštyje dilgėlės praranda aštrumą, todėl prieš naudojimą jas reikia nuplikyti karštame vandenyje.
- Į dilgėles įdedama žirnių daigų ir sėjamųjų pipirnių.
- Feta sūris supjaustomas kubeliais ir įberiamas į žalumynus.
- Apibarstoma smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.
- Produktų kiekis pasirenkamas savo nuožiūra ir pagal valgančiųjų skaičių.
- Pagal skonį apšlakstoma citrinų sultimis ir užbarstoma druska ir pipirais.
- Salotos apšlakstomos kuriuo nors Floriol prieskoninių augalų aliejumi
Skanaus sustiprinant vitaminais organizmą!