Pavasarinės salotos su jaunomis dilgėlėmis
Mėgstamiausias "Floriol" naudotojų receptas
Sudėtis
  • Sauja jaunų, dar nežydėjusių dilgėlių
  • Žirnių daigai  
  • Sėjamoji pipirnė
  • Feta sūris
  • Krapai, svogūnų laiškai
  • Druskos, pipirų pagal skonį
  • Citrinų sultys
  • Kuris nors Floriol prieskoninių augalų aliejus

Pavasarinės salotos su jaunomis dilgėlėmis

  • Jaunoms dilgėlėms nuskinami lapeliai. 60 ºC  karštyje dilgėlės praranda aštrumą, todėl prieš naudojimą jas reikia nuplikyti karštame vandenyje.
  • Į dilgėles įdedama žirnių daigų ir sėjamųjų pipirnių.
  • Feta sūris supjaustomas kubeliais ir įberiamas į žalumynus.
  • Apibarstoma smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.
  • Produktų kiekis pasirenkamas savo nuožiūra ir pagal valgančiųjų skaičių.
  • Pagal skonį apšlakstoma citrinų sultimis ir užbarstoma druska ir pipirais.
  • Salotos apšlakstomos kuriuo nors Floriol prieskoninių augalų aliejumi

Skanaus sustiprinant vitaminais organizmą!