Varškės žvaigždutės su šokoladine glazūra
Sudėtis
- 200 g varškės
- 2/3 stiklinės Floriol rapsų aliejaus
- 250 g miltų
- 1/2 stiklinė cukraus
- 1/4 arbatinio šaukštelio vanilės cukraus
- 1/2 arbatinio šaukštelio sodos
Varškės žvaigždutės su šokoladine glazūra
- Varškė sublenderuojama su aliejumi ir cukrumi.
- Įdedama vanilės cukraus, acto, gesintos sodos ir miltų.
- Viskas tvarkingai išmaišoma.
- Tešla iškočiojama ne storesniu nei 5 mm sluoksniu.
- Formele išspaudžiamos žvaigždutės, dedama ant išteptos kepimo plokštės ir kepama orkaitėje 200*C, kol įgauna auksinį atspalvį.
- Atvėsusios žvaigždutės ištepamos vandenyje ištirpintu šokoladu.
Žvaigždėtos ir gardžios Trijų Karalių dienos!