Varškės žvaigždutės su šokoladine glazūra
Sudėtis
  • 200 g varškės
  • 2/3 stiklinės Floriol rapsų aliejaus
  • 250 g miltų
  • 1/2 stiklinė cukraus  
  • 1/4 arbatinio šaukštelio vanilės cukraus  
  • 1/2 arbatinio šaukštelio sodos

Varškės žvaigždutės su šokoladine glazūra

  1. Varškė sublenderuojama su aliejumi ir cukrumi.
  2. Įdedama vanilės cukraus, acto, gesintos sodos ir miltų.
  3. Viskas tvarkingai išmaišoma.
  4. Tešla iškočiojama ne storesniu nei 5 mm sluoksniu.
  5. Formele išspaudžiamos žvaigždutės, dedama ant išteptos kepimo plokštės ir kepama orkaitėje 200*C, kol įgauna auksinį atspalvį.
  6. Atvėsusios žvaigždutės ištepamos vandenyje ištirpintu šokoladu.

 

Žvaigždėtos ir gardžios Trijų Karalių dienos!