Spalvotos salotos su mangais
Sudėtis
- 1/2 nedidelio raudonojo kopūsto
- 1 nedidelis kiniškas kopūstas
- 90 g salotų mišinys
- 1 sauja žirnių daigų
- 1 mangas
PADAŽUI
- 4 valgomieji šaukštai Floriol rapsų aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulos
- 2 valgomieji šaukštai raudono vyno acto
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- Druskos pagal skonį
Spalvotos salotos su mangais
- Raudonasis kopūstas arba kiniškas kopūstas sutarkuojamas arba smulkiai supjaustomas. Mangas nulupamas, išimamas kauliukas, supjaustomas smulkiais griežinėliais.
- Į stiklainį įpilama Floriol rapsų aliejaus, įdedamos likusios dalys. Stiklainį užsuktį dangčiu ir sukratyti kol pavirs vienalyčiu, emulsijos konsistencijos padažu.
- Kopūstai įdedami į dubenį, įberiamas salotų mišinys ir mangų skiltelės, viskas užpilama padažu ir sumaišoma.
- Salotos apibarstomos daigais ir pateikiamos. Skanaus !