Spalvotos salotos su mangais
Sudėtis
  • 1/2 nedidelio raudonojo kopūsto
  • 1 nedidelis kiniškas kopūstas
  • 90 g salotų mišinys
  • 1 sauja žirnių daigų
  • 1 mangas

PADAŽUI

  • 4 valgomieji šaukštai Floriol rapsų aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulos
  • 2 valgomieji šaukštai raudono vyno acto
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • Druskos pagal skonį

Spalvotos salotos su mangais

  1. Raudonasis kopūstas arba kiniškas kopūstas sutarkuojamas arba smulkiai supjaustomas. Mangas nulupamas, išimamas kauliukas, supjaustomas smulkiais griežinėliais.
  2. Į stiklainį įpilama Floriol rapsų aliejaus, įdedamos likusios dalys. Stiklainį užsuktį dangčiu ir sukratyti kol pavirs vienalyčiu, emulsijos konsistencijos padažu.
  3. Kopūstai įdedami į dubenį, įberiamas salotų mišinys ir mangų skiltelės, viskas užpilama padažu ir sumaišoma.
  4. Salotos apibarstomos daigais ir pateikiamos. Skanaus !