Troškinti kopūstai
Sudėtis
  • 2 kg raugintų kopūstų
  • Vanduo
  • 8 vnt. lauro lapų
  • 15 vnt. aromatinių pipirų
  • Kmynų
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • Floriol rapsų aliejus
  • Pakepinta rūkyta mėsa

Troškinti kopūstai

  1. Kopūstai įdedami į puodą ir užpilami vandeniu, kad juos apsemtų.
  2. Įdėti lauro lapų, aromatinių pipirų ir kmynų.
  3. Verdama, kol kopūstai suminkštėja.
  4. Kol kopūstai virinami, ant keptuvės užpilama Floriol rapsų aliejaus ir pakepinama rūkyta mėsa, supjaustyta tau tinkamo dydžio gabalėliais.
  5. Kai kopūstai paruošti, įmaišoma medaus ir pakepintos rūkytos mėsos su visais riebalais.