Bulviniai blynai
Sudėtis
- 10 vnt. vidutinio dydžio bulvių
- 1 svogūnas
- 1 kiaušinis
- Floriol saulėgrąžų aliejus kepimui
Bulviniai blynai
- Nuplauk ir nuskusk bulves.
- Nuvalomas ir susmulkinamas svogūnas.
- Bulvės sutarkuojamos stambia tarka. Tai leidžia pasiekti traškaus kraštelio efektą, primenantį bulvytes fry.
- Išspaudžiama bulvių sunka.
- Kad bulvės nepapilkėtų, į sutarkuotas bulves įmaišomas supjaustytas svogūnas. Tai neleis bulvių masei patamsėti ir iškepus suteiks malonių skonio niuansų.
- Į bulvių svogūnų masę įmaišomas kiaušinis.
- Blynai kepami įkaitintame Floriol saulėgrąžų aliejuje, kol abi pusės įgauna auksinį atspalvį.
Gražaus bulvių pokylio!