Keptas Joninių sūris alaus tešloje
Sudėtis
- 1 rutulys Joninių sūrio
- 1 kiaušinis
- 1 stiklinė alaus
- 1 stiklinė miltų
- Žiupsnelis česnakinių miltelių
- Druskos, pipirų pagal skonį
- Žiupsnelis druskos
- Floriol rapsų aliejus kepimui
Keptas Joninių sūris alaus tešloje
- Paruoškite alaus tešlą. Įmušti kiaušinį, įberti miltų, įpilti alaus, įberti prieskonių ir viską išmaišyti, kol susidarys vienalytė masė be gumuliukų.
- Sūris supjaustomas maždaug 8 mm storio riekelėmis ir kepama ką tik paruoštoje tešloje.
- Sūrio gabaliukai kepami įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių įgauna auksinį atspalvį.
- Pateikiama su mėgstamiausiu padažu.
Linksmos ir gardžios Joninių nakties !