Keptas Joninių sūris alaus tešloje
Sudėtis
  • 1 rutulys Joninių sūrio
  • 1 kiaušinis
  • 1 stiklinė alaus
  • 1 stiklinė miltų
  • Žiupsnelis česnakinių miltelių
  • Druskos, pipirų pagal skonį
  • Žiupsnelis druskos
  • Floriol rapsų aliejus kepimui

Keptas Joninių sūris alaus tešloje

  1. Paruoškite alaus tešlą. Įmušti kiaušinį, įberti miltų, įpilti alaus, įberti prieskonių ir viską išmaišyti, kol susidarys vienalytė masė be gumuliukų.
  2. Sūris supjaustomas maždaug 8 mm storio riekelėmis ir kepama ką tik paruoštoje tešloje.
  3. Sūrio gabaliukai kepami įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių įgauna auksinį atspalvį.
  4. Pateikiama su mėgstamiausiu padažu.

 

Linksmos ir gardžios Joninių nakties !