Cukinijos kišas
Sudėtis
- šviežios cukinijos – 2 vnt.
- svogūnas – 1 vnt.
- 2 česnako skiltelės
- kiaušiniai – 6 vnt.
- parmezanas – 50 g
- žiupsnelis petražolių
- druska, juodieji pipirai
- Floriol rapsų aliejus kepimui
Cukinijos kišas
- Smulkai supjaustomas svogūnas ir česnakas mažais gabalėliais.
- Sutarkuojamos ar smulkai supjaustomos cukinijos.
- Viskas kartu sudedama į keptuvę, įpilama Floriol rapsų aliejaus. Viskas išmaišoma.
- Dubenėlyje išmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir pipirų bei suplakama. Po to įberiama tarkuoto parmezano sūrio ir smulkai supjaustytų petražolių bei viskas vėl išmaišoma.
- Orkaitė įkaitinama iki 180°C.
- Gauta masė pilama į kepimo indą viskas tvarkingai išmaišoma. Po to masė kepama orkaitėje maždaug 25 – 35 minutes.
- Po paruošimo truputį atvėsinama ir patiekiama supjaustytą gabalėliais.
Skanaus!