Krevetės tempura tešloje
Sudėtis
  • Tigrinės krevetės
  • Floriol rapsų aliejus pakepinimui 
  • 1 pakelis tempura tešlos mišinio
  • 250 - 300 ml gazuoto šalto vandens
  • Kvietinių miltų tešlai

Krevetės tempura tešloje

  1. Į indą įberiamas tempura tešlos mišinys ir įpilama šalto vandens. Viskas išmaišoma ir trumpa įdedama į šaldytuvą.
  2. Nuluptos krevetės apibarstomos druska ir pipirais.
  3. Į puodą ar gilų indą įpilama Floriol rapsų aliejaus ir pakaitinama.
  4. Krevetės apvoliojamos miltuose, tada pamirkomos tempura tešloje ir kepama aliejuje 30 - 60 sekundžių.
  5. Paruošti gabaliukai sudedami ant servetėlių, kad sugertų aliejaus likučius.
  6. Patiekiama su sojos ar saldžiųjų čili padažu.