Krevetės tempura tešloje
Sudėtis
- Tigrinės krevetės
- Floriol rapsų aliejus pakepinimui
- 1 pakelis tempura tešlos mišinio
- 250 - 300 ml gazuoto šalto vandens
- Kvietinių miltų tešlai
Krevetės tempura tešloje
- Į indą įberiamas tempura tešlos mišinys ir įpilama šalto vandens. Viskas išmaišoma ir trumpa įdedama į šaldytuvą.
- Nuluptos krevetės apibarstomos druska ir pipirais.
- Į puodą ar gilų indą įpilama Floriol rapsų aliejaus ir pakaitinama.
- Krevetės apvoliojamos miltuose, tada pamirkomos tempura tešloje ir kepama aliejuje 30 - 60 sekundžių.
- Paruošti gabaliukai sudedami ant servetėlių, kad sugertų aliejaus likučius.
- Patiekiama su sojos ar saldžiųjų čili padažu.