Krevečių salotos
Sudėtis
  • 450 g krevečių, nuluptų ir išvalytų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų miltelių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
  • Rupi druska
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai Floriol rapsų aliejaus
  • 1 stiklinė kukurūzų
  • 2 valgomieji šaukštai šviežiai susmulkinto koriandro, papildomai ir garnyrui
  • 1 žaliosios citrinos sulčių
  • 1 avokadas, plonai supjaustytas
  • Raudonasis svogūnas

Krevečių salotos

  1. Dideliame dubenyje išmaišomos krevetės su paprika, česnakų milteliais ir svogūnų milteliais, įberiama druskos ir pipirų. Didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies pakaitinamas 1 valgomasis šaukštas Floriol rapsų aliejaus. Įdedama krevečių ir kepama kol jos tampa nepermatomomis ir parudavusiomis.
  2. Vidutiniame dubenėlyje išmaišomi kukurūzai ir koriandras. Įpilamas 1 valgomasis šaukštas Floriol rapsų aliejaus, pusė žaliosios citrinos sulčių, druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Ant lėkštės išdėliojamos krevetės, kukurūzai, truputis plonai supjaustytų raudonųjų svogūnų ir supjaustytas avokadas. Dekoruojama koriandru, apšlakstoma žaliosios citrinos sultimis ir pateikiama.