Krevečių salotos
Sudėtis
- 450 g krevečių, nuluptų ir išvalytų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikos
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
- Rupi druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- 2 valgomieji šaukštai Floriol rapsų aliejaus
- 1 stiklinė kukurūzų
- 2 valgomieji šaukštai šviežiai susmulkinto koriandro, papildomai ir garnyrui
- 1 žaliosios citrinos sulčių
- 1 avokadas, plonai supjaustytas
- Raudonasis svogūnas
Krevečių salotos
- Dideliame dubenyje išmaišomos krevetės su paprika, česnakų milteliais ir svogūnų milteliais, įberiama druskos ir pipirų. Didelėje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies pakaitinamas 1 valgomasis šaukštas Floriol rapsų aliejaus. Įdedama krevečių ir kepama kol jos tampa nepermatomomis ir parudavusiomis.
- Vidutiniame dubenėlyje išmaišomi kukurūzai ir koriandras. Įpilamas 1 valgomasis šaukštas Floriol rapsų aliejaus, pusė žaliosios citrinos sulčių, druskos ir pipirų pagal skonį.
- Ant lėkštės išdėliojamos krevetės, kukurūzai, truputis plonai supjaustytų raudonųjų svogūnų ir supjaustytas avokadas. Dekoruojama koriandru, apšlakstoma žaliosios citrinos sultimis ir pateikiama.